møllersgård

Observation:

Vil I bestille nogle pærer til væglamperne. Der er 8 stk hvori pæren er sprunget. Den ene af lamperne i nr. 17 skal der elektriker til, sokler/fatninger skal skiftes. Dem har vi liggende. På Gul`s telefon er et billede at både watt og typenr.. Også et billede fra Lyskilden.dk hvor stkprisen kun er 18,75 + forsendelse selvfølgelig men så billigt kan det vist ikke gøres ved elektrikeren. Der mangles også pærer til lampen på Rød`s kontor, dem har de sikkert også. Pæren ligger hernede på Gul`s kontor

One thought on “møllersgård”

 1. Hej Harriet

  Møllersgaard;
  Lige netop i denne stund bliver lyset i Købmagergade 15 ændret til bedere LED lys, det sker inde i opgangen ved elevator, trappeopgangen, samt på første sal ved elevator og den lange gang hvor beboerne bor.
  Der kommer en sikkerhed på facadedøren, en føler udvendig og indvendig på døren så der ikke kommer nogen i klemme, det er der ikke på døren nu.

  Og udgiften stå LEV – Karin Smith for.

  RIEL – Sonny kan også komme med et godt tilbud/ ændringer på hjertestarterne, skal de udenfor og i opvarmet skab, brand udstyr alarm mv. Til både Møllersgaard og Bøgevej.

  Han har tjekket “Logstor” løgstør rør, de havde betalt i 7 år til et sprinkleranlæg de aldrig har haft ?
  Eks. Der kommer en inspektion på alt brand udstyr – slukker, tæpper osv. De tjekker det de kan finde, men er der fjernet noget tjekker de det jo ikke, men der betales stadig for det?
  Det var lige lidt info.
  PS. Der sker ikke noget i Købmagergade 17, da det er LEV jeg
  er kontaktet af.

  Mange hilsner

  Tekniskservice.
  Peter Jørgensen.

Skriv et svar